× Почетна Производи За нас Нашиот тим Нашата мисија Контакт
Специјални форми

3 причини зошто да користите картички во специјални форми:

  • Го градат и зајакнуваат Вашиот бренд
  • Прават да се издвоите од конкуренцијата
  • Им покажуваат на Вашите потрошувачи дека се грижите за нив

На своите купувачи веќе им понудивте различни попусти и подароци. Како понатаму да им покажете дека се грижите за нив?

Картичките со посебен облик ги изработуваме според Вашите потреби. Специфичната технологија на печатење ги прави овие картички уште повеќе впечатливи. Наместо картички со класична димензија, можете да изберете уникатен облик кој ќе го надополни имиџот на Вашата компанија и ќе направи уште повеќе да се издвоите од конкуренцијата. Овие картички со нестандарден облик се одличен начин за да ја истакнете уникатноста на Вашиот бренд и да го привлечете вниманието на купувачите.

Картичките за подарок или картичките за доверба кои се целосно различни од останатите картички ќе измамат насмевка на лицата на клиентите и дополнително ќе ги приврзат за вас.

Нарачајте веднаш