× Почетна Производи За нас Нашиот тим Нашата мисија Контакт
Кои се вистинските луѓе позади производите на Cards Print?
Луѓето кои се грижат за вашето задоволство. Оние кои сакаат да ги исполнат вашите потреби, да креираат нови решенија со вас и кои се покрај вас во време на предизвик.
Внимателно одбираме и купуваме само најдобри материјали и производи кои ги користиме во производство на пластични картички и врвки.
Нашиот магацински и логистички тим ве уверува дека квалитетот кој се испорачува до клиентите е непроменлив. Им додаваме вредност на производите преку уникатниот дизајн. Нашите колеги од секторите за продажба и маркетинг се трудат да ги препознаат и креираат најдобрите решенија за клиентите.
Секторите за сметководство и финансии, како и правниот сектор, обезбедуваат дека се превземени сите неопходни чекори на најдобар можен начин. Тимот од техничката поддршка му помага на секој еден клиент брзо да ги надмине предизвиците.
Добредојдовте! Ние сме Cards Print.